KONTAKTFORMULÄR

[contact-form-7 404 "Not Found"]

MUSIKSPELARE

PRODUKTION MED HELHETSTÄNK

PRODUKTION

Här på Rovljud har vi kompetens, erfarenhet och utrustning för att ta ditt projekt ända från ax till limpa.

Vi har jobbat med inspelning / produktion av en mängd olika genrer och vi kan även hjälpa till med coachning, arrangemang och kreativ input. Vi har ett stort kontaktnät av duktiga studiomusiker.

MIXNING

Mixning är en konstform i sig och kan vara ett av de viktigaste stegen i en produktion.

Har ni spelat in själva och känner att det inte riktigt nådde ända fram? Eller behöver ni hjälp med att göra en bra produktion till en fantastisk produktion? I vilket fall så kan vi hjälpa er.

MASTERING

Mastering är en process som kräver erfarenhet och fingertoppskänsla såväl som en stor teknisk kompetens. Om ni klarat av inspelning och mix på egen hand kan det vara en god idé att låta er musik mastras hos oss i en professionell lyssningsmiljö och med tränade öron.

 • 1 – 3  spår: 500 kr / spår (ink moms)
 • 4 – 7  spår: 440 kr / spår (ink moms)
 • 7 – 14  spår: 375 kr / spår (ink moms)

KOMPOSITION & PRODUKTION

Rovljud studios lämpar sig väl som en låtskrivarstudio. Här arbetar Martin Jacobson en hel del med att komponera musik, både på egen hand och tillsammans med andra låtskrivare och musiker. Här finns en musikalisk kompetens att tillämpa på nästan vilket projekt som helst. Vi kan erbjuda specialskriven musik i alla tänkbara genres. Vi kan t.ex. skriva och producera helt och hållet hos oss, eller enbart leverera komposition för produktion på annan ort. Perfekt till er jingel, radioreklam, bakgrundmusik eller tv-/filmprojekt. Vi kan även hjälpa till med pålägg till en befintlig produktion i form av t.ex. specialskrivna blås- eller stråkarrangemang.

VI ERBJUDER MER ÄN BARA MUSIK

Rovljud är en mångfacetterad verksamhet med kunskap inom både kreativa och mer ljudtekniska områden. När det kommer till ljud och musik så är chansen stor att vi kan hjälpa er på något sätt! Även om musikproduktion står i vårt centrum så erbjuder vi mängder av andra tjänster inom ljudtekniska områden, så tveka inte att höra av er om ni har en förfrågan!

VI ERBJUDER ÄVEN

 • Marknadsföring (Ljudreklam)
 • Ljudboksinspelning
 • Ljuddesign (TV / FILM / RADIO / SPEL)
 • Ljudeffekter
 • Ljudredigering
 • Ljudrestaurering
 • Konvertering (Analogt -> Digital)
 • För andra tjänster – hör av er!

STUDION EN PLATS ATT HITTA INSPIRATION

Rovljud Studios är byggd inte bara med tekniska aspekter som akustik och elektronik i åtanke utan även för att det ska vara en kreativ plats att jobba på och ett skönt ställe att hänga. Det är en liten oas på industriområdet Holmen i Örebro dit man kan komma och mötas av engagerade producenter och musiker. Studion består av kontrollrum, två inspelningsrum, ett sång-bås samt en lounge / pentry. På plats finns mängder med instrument och förstärkare som går att utnyttja och när energin tryter är det bara att sätta på kaffet och ta sig lite sol på trappen. Om du är intresserad av att kika förbi och kolla in studion så är det bara att höra av sig.

KONTAKTINFORMATION

Tveka inte en sekund att höra av dig om du har några frågor kring vår verksamhet eller en kommande produktion.

+46 70 333 46 93
martin@rovljud.se

Rovljud
Slöjdgatan 29
703 63, Örebro

Hitta Hit!

Facebook

KONTAKTFORMULÄR

[contact-form-7 404 "Not Found"]